Bildsammanfattning från bloggsvackan


Vy från nya bron över Svartån mellan Rynningeviken och Oset, Lör 26 Mars.


Våren tittar fram lite mellan snödrivorna i trädgården, Mån 28 Mars.


Coolingen med nya brillorna, Onsdag 30 mars.

Irriterande aptitretare


Mera snö.

På många sätt älskar jag våren. Men dagar som dessa kommer jag på att jag nästan lika mycket hatar detta. Att solen kommer fram o lockar ut en, ger förhoppningar om en ljusare och varmare vardag. O sen luras den bara! Jäkla irriterande vår skit, iskalla vindar och mera snö. Grr grr grr aaaaargh! Orka!

5 månader


Favoritställningen är att få sitta eller stå upp numera. Tummen ner för att ligga ner för långa stunder.

Ja vad ska man säga, mer än att upprepa mantrat "tiden går så snabbt, kolla vad stor hon är". Nuförtiden vägrar hon att ligga ner. Hon vill vara med o se vad som händer och reser sig nästan upp själv till sittande ställning, men behöver ett litet handtag fortfarande för att komma upp helt. T.o.m. amningen börjar bli svårare och svårare, för hon vill sätta sig upp o kika runt mellan varje slurp. Det betyder nog att det är dags att börja introducera fast föda nu, som går att avnjutas sittande. Så senare idag ska hon få sin första smakportion av potatis. :)

Det kan även vara så att tänderna är på g också. Iallafall är hon av någon anledning i en gnällig period den här veckan, då inget annat än amning, vagnpromenad eller hoppgunga duger. Och i munnen ska hela knogen in jämt. Har provat olika varianter av bitringar, o de gnager hon gärna på om man håller dem åt henne. För armarna har hon inte kontroll på än, även fast de smått börjar lyda lite mer. Ska köpa den enklaste varianten av bitring till henne från mataffären oxå. För den som är en enkel ring med en liten fyrkantig plupp på kanske är lite lättare att själv få in i munnen än de andra modellerna vi har här hemma.

Elda


Granris + eld = sant.

Nu är vi återigen några granar fattigare. Oj vad de har kämpat där ute på gården medans jag o J hållt ställningarna här inne. Har vilat, ätit, fikat, hoppat hoppgunga, bytit blöjor, snackat, skrattat o bara grinat några blixtsnabba gånger. Så jag kan verkligen inte klaga. S däremot kommer nog ha skapligt med träningsvärk imorgon. Men på gården är det nu luftigare och finare... o dessutom mer plats för framtida huset. Det går framåt. :)

Ännu mera turkost :)


Bilder: Halens.se

Tunika 149kr
Klänning 199kr 
Mönstrad klänning 199kr


Så många att välja mellan


Bilder: skopunkten.com

Det finns mycket fint på http://www.skopunkten.com/ . Vilka tre skulle ni välja ut, när det är "välj 3, betala för 2"? Jag skulle kunna tänka mig att "behöva" ett par bruna sandaler, ett par blommiga textilskor (med skaft) och någon ballerinamodell. :)


Shabby turquoise


Bild: Skärmdump från tv4play, "EfterTio".

I tisdags intervjuades ägaren för butiken turquoise i tv4, och hon hade även piffat upp studion med fina möbler och tyger från Indien. O turkos-tokiga jag älskar det jag ser. Har aldrig varit i turquoise butiken i Stockholm, men nån dag måste jag göra ett besök. Skulle gärna möblera något rum i denna färgskala. Ljust och nött-i-kanten som bas o sen färgsprakande detaljer på det. Underbart!

Fina bebiskläder

Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - JumpsuitLindex Shop Online - KlänningLindex Shop Online - KlänningLindex Shop Online - SetLindex Shop Online - Set
Bilder: Lindex Shop Online

Såg en jättefin barn-vårjacka inne på Lindex igår. Så jag försökte hitta den på deras onlineshop nu, men den verkade inte finnas med. Visar andra favoriter i framtida storlek 74 önskelistan istället.

Förvirrat yttre


Höger, vänster, höger, vänster. Inte lätt för håret att klara sig kvar på bakhuvudet. :)

Idag har vi hållit oss på hemmaplan o tagit det lugnt. Känner mig mycket bättre idag, så gårdagens ledvärk ledde inte till feber turligt nog. Kan inte klaga på nåt för tillfället... förutom den gigantiska finnen i fejset som vägrar att försvinna. Vad är det med min hy egentligen? Det här kan ju inte vara normalt i min ålder, men men det är väl inte grått hår heller. Eller varför inte, har ju en skallig dotter, så det kanske går i släkten. ;)

Långpromenad


"Rävgången" vid Hjälmaren, bakom Naturens hus i Örebro.

Vilken härlig dag! Packade ner matsäck i picknick-ryggsäcken o mötte upp Johanna och hennes Tove. Vi tog en lång promenad i det soliga vädret längs Hjälmarens strand. Vilken tur att hon kom på den briljanta idén, själv hade jag ingen aning om att det fanns en fin vandringsled där med värmestuga o allt. Perfekt ställe för en fika & amningspaus. Till matpausen behövdes nämligen detta vindskydd, för trots att det var varmt i solen så blåste det riktigt mycket utanför. 

Dock känns det i kroppen nu att jag gick runt med öppen jacka. Försökte att inte bli svettig under promenaden o eftersom vinden inte kändes alls kall, så trodde jag att det inte skulle vara nån fara. Men nu i efterhand värker det i hela kroppen. Känns precis som om jag skulle kunna få feber vilken sekund som helst. Ush ush, det vill jag inte. Får hoppas att det bara är inbillning. 

På toppen av det hela värker ryggen och fogarna rejält nu. Meeen det var det värt! Så sjukt skönt att komma ut i naturen o med matsäck o allt. Love it!

 

Var dag


J sover middag medans jag sitter brevid o klurar på vad man ska laga för lunch - så att man hinner få i sig nåt innan hon vaknar igen.

Blåsigt och grått där ute. Men det finns hopp, imorgon ska det visst bli riktigt fint väder. Ska nog planera in en långpromenad med medhavd matsäck tills imorgon.

Det kom en märklig känsla i mig nyss... kan det vara så att träningsinspirationen försöker hitta fram? Jag känner den som en svag bris runt mig, men kan inte riktigt ta tag ordentligt. Men jag tror att jag vill börja ta mig till gymmet o köra på en crosstrainer, för då känns det som att man ser resultat snabbast. Men smartare (eller iaf billigare) vore ju att börja springa i spåret istället. Simma vore trevligt oxå, och kanske ett jympapass lite då o då, när man hinner med att ha en specifik tid att passa.

Aja, längtar iaf till att all snö är helt borta.

O nu då? Mjölken är slut o Ellos-paketet, med rullgardin o pockethyllor, har kommit till posten. Kanske en promenad för att hämta det? Undrar hur stort o tungt paketet är? Ska äta lunch o fundera lite.

Uppdatering: Hämtade paketet med bilen på kvällen. Ska försöka få upp hyllan o gardinen imorgon kanske.

Köpa jeans

Jeans
Bild: Halens.se

Jag föredrar att handla jeans på nätet, bla för att det ofta är bättre utbud på storlekar då. Jag är nämligen 160cm och har också där tillhörande korta ben. Om jag skulle vilja hitta jeans i lagom längd i vanliga affärerna, så skulle jag absolut inte hitta det i 300 kronors prisklassen. De affärerna har ju ofta bara en längd på byxorna - o därför är de superlånga på mig. Självklart kan jag säkert hitta rätt storlek i 1000kr + prisklassen, men why bother när man kan hitta så här supersnygga jeans i 5 olika längder (innersöm 71cm, 76cm, 81cm, 86cm, 91cm) för 299krHalens. :)

Gomorron/godmorgon


Bilder från ett år sedan (mars 2010). Våra rådjurskompisar och en solig promenad med nyligen upptäckt bebis i magen. :)

Ute kvittrar fåglarna, inne snarkar S. Ibland hörs lite pling från babygymmet oxå, men det blir tystare och tystare där från golvet oxå, och ögonlocken börjar se tunga ut på J. Enda kruxet med att somna i babygymmet är att armarna ibland rycker till o den rosa grisen svingar till, med tillhörande pling, o då åker ögonen upp igen. Då får man helt enkelt leka lite till tills ögonen faller ihop igen, o så går det runt runt.


Lite barnbidragsshopping


Nu har storlek 68 garderoben blivit relativt komplett & storlek M garderoben har fått tillskott av en fin klänning till. :)

Vi åkte till lågprisaffären Mega idag. Där har jag inte varit på säkert 15 år iallafall. J behövde några pyjamas i storlek 68, för i 62'orna blir det numera ganska trångt. Handlade även ett par bodys och en fin kofta som ser ut som en liten vårjacka. Som bonus hittade vi t.o.m. en klänning till mig som jag tycker jätte mycket om. Vilket fynd!

Idag är vår "Hej baby" bild med i tidningen oxå, o haha jag hade visst glömt att skriva med vilket datum hon föddes. Typiskt mig att vimsa till det. Jaja. :)

Transfetter förbjuds

Äntligen! Snart slipper vi förhoppningsvis att få i oss dessa onödiga & farliga transfetter, för riksdagen har beslutat att det ska bli förbjudet med transfetter i Sverige (precis som det länge varit redan i bl.a Danmark). Kanske leder det även till minskad mängd tillsatser i form av smakförstärkare dessutom, eftersom mat med transfetter förlorar smak och behöver kompenseras med konstgjorda smakämnen.


Vinter igen i Örebro


S gräver fram bilen innan det är dags att åka iväg till jobbet.

När man äntligen börjat hoppas på vår, så började snön istället vräka ner inatt. Det har redan hunnit snöa runt 10cm och det ser inte ut att lätta än. Ush ush ush, kan det inte sluta snöa NU!?! Det blir så sjukt halt ute, med is under nysnön. Aja, personligen kan man ju välja att stanna inomhus idag (skippar mamma-daten igen, varför slår det dåliga vädret alltid till på fredagar?) men värre är det för alla andra som måste iväg till jobbet idag. Aja, tack o lov så är det iaf fredag o det ska visst bli soligt o fint imorgon igen.

Note to self

Bara för att solen värmer bra in genom fönstret, så betyder det inte att det är varmt ute. Brr vilka iskalla vindar. /Vi som väntar på bussen

Glammigt värre


Solen värmer i ryggen o lyser upp tillvaron.

Idag har vi än så länge:
- ätit frukost
- diskat
- fått den numera vanliga rejäla dagliga dosen av hemskt & läskigt (nyheter från Japan)
- äntligen ringt 3 o lagt till tillvalet "fri surf" & fått korrekta inställningar till "nya" mobilen, så att jag ska kunna surfa med den utanför det egna nätverket (det var bara 6 månader sen jag fick den här mobilen, verkligen snabba puckar)
- ammat 3 gånger, hmm eller är det redan 4 ggr? Har tappat räkningen.
- fått J att somna efter lite gnällande

Nu: läsa lite medans J sover.


Reklampaus-blogginlägg


Nu har vår-overallen åkt på. Igår med röda vantar o idag med rosa.

Sitter här o glor på Project runway som vanligt. Både internet och datorn har strulat idag, men det gör inget. Har istället passat på o läst några kapitel ur Liza Marklunds senaste deckare o så har vi promenerat ute i solskenet. Inget avancerat alltså, men det passar mig alldedes utmärkt.

Sen har S lovat att köpa med Big Meal från Sibylla till oss, på vägen hem från jobbet. Yes, lite skräpmat ska sitta fint. Det var länge sen sist nu.

Nu är reklamen slut, så nu ska jag koncentrera mig på kläd-design istället. Hörs.

Om jag vore smal


Bilderna lånade från ellos.se

Om jag hade önskekroppen så skulle jag vilja köpa dessa plagg. Kanske kan ha det som en målbild. :) Overall: 399kr, Tubtop/volang klänning: 399kr, Marinblå/randig klänning: 299kr.

Oplogad promenad


Örebros enda (?) oplogade cykelväg.

Var så trött på vår vanliga runda, så idag envisades jag med att ta den sk. cykelvägen istället. Med vagn o allt. Blev bra träning iaf. J sover ändå bäst ju mer det guppar. :)

Nu är jag hungrig, dags att laga till nåt ätbart. Kram sålänge

Sovloft


Bild tagen i söndags, när sovloft-bygget blev klart.

I helgen målade vi om sovrummet o byggde upp sängen så att byråerna får plats under sängen. Det blev riktigt mysigt och känns nästan som ett sovloft när man ligger i sängen halvägs upp till taket. O under sängen, bakom byråerna finns det en hemlig koja för de som får plats genom öppningen. :)

Just nu är det som fått plats genom öppningen: en låda med små bebiskläder, en spjälsängsmadrass, tre ramar, ett barntäcke, en barnkudde, en pärm, en tavla och så den än så länge oanvända babymonitorn.

Hyllproblem & gardinval


Bilder lånade från
lannamobler.se och ellos.se

Igår var vi på Ikea o köpte tillbehör till kommande spjälsängen, lite ramar o en rullgardin. Skulle egentligen också köpa en pall samt en liten väggupphängd bokhylla men pallen vi skulle ha var slut i lager o för att välja hylla så behövde man kunna koncentrera sig o göra massa val, som vilken konsol o färg o mått på hyllplan m.m. Det var för avancerat för mr & mrs lågt blodsocker (+ en liten hungrig donna i vagnen).

Men vi får väl göra ett nytt försök sen när vi ska tillbaka o köpa spjälsängen (den skulle inte fått plats i bilen nu när vi hade vagnen med). Tror dessutom att jag ska passa på att lämna tillbaka rullgardinen då också, för den är inte så värst snygg alltså. Egentligen är jag sugen på en färgglad gardin med röda detaljer, men hittar ingen vettig. Får nog bli en vanlig enfärgad hissgardin från Ellos istället (är iaf snyggare än den vi kom hem med från Ikea).

Någon som har förslag på snygga, färglada rull/hissgardiner med mönster på? Eller någon som vill sälja en "stringhylla" billigt till oss? :)

Kaos på 40 kvadrat


Igår flyttade vi ut hela sovrummet pga ommålning. Vi fick sova skavfötters i soffan o J fick sova i köket.

Ja nu är vi knasbollar igång igen. Målar om sovrummet från ljusgrönt till turkost. I färgaffären stog jag o kikade på de små färgproverna o tänkte skrattandes att jag säkert skulle kunna lyckas med att komma hem med exakt samma färg som redan är på väggen. För det är inte helt lätt att hitta rätt, färgerna ändrar nyans beroende på vad man har brevid o jämföra med. Men men, jag valde en rätt fin färg till slut tycker jag. Ska visa bilder på före och efter, så fort vi varit på Ikea o shoppat lite piff detaljer (resårmadrassöverdrag, rullgardin, pall o ev lite belysning).

Ispromenad?


Lite rastlös o halvgrinig idag. Hon håller mig hårt i handen mellan tunga ögonlock och envis vakenhet.

Vågar man promenera till bussen när det är klass 1 varning pga halka? Det ser ju så soligt o fint ut där ute, men det är väl gårdagens regn som fryst på under natten. Frågan är om solen hinner värma upp vägarna tillräckligt på några timmar? Det ser ut att vara isfritt i stan iaf ser jag på lokala nyheterna. Vore skönt att komma iväg lite.

Kanske ska kika på lite färg till sovrummet oxå, för vi ska bygga en speciallösning till sängen i helgen, så att den kommande spjälsängen ska få plats. O då kanske vi ska passa på att slänga upp lite ny färg på väggarna. Har nämligen redan tröttnat på den gröna färgen vi har där nu. Fattar inte varför vi valde den nyansen när vi målade om väggarna sist. Hade väl inte skallen med oss riktigt.

Onödigt att måla om i ett hus som man ändå inte ska bo i så länge till kanske, men ja vi får se. En burk färg kostar ju inte så mycket. O våra framtida (ev.) hyresgäster kanske uppskattar en snygg ljust turkos vägg istället för en konstig nyans av grönt. Iaf skulle vi uppskatta det, för jag ÄLSKAR turkost. :)

Det rullar på


Yeey vilken rolig grej den här hoppgungan var då. Premiär igår. Andra bilden tagen 10 min sen på en mätt o belåten tjej mitt knä. Det är galet vilken extra snäll period hon är i nu då.

Imorse kunde jag ligga kvar i sängen o läsa en bra bok en stund medans J låg o jollrade brevid mig. Det kallar jag skön morgon alltså. Sånt får man energi av! Ute hör jag fågelkvitter, men jag misstänker att det bara är lugnet före stormen, iaf om man ska tro väderprognosen för idag. Nu ska jag återigen ringa mäklaren, sen Smålandsvillan o kanske ett samtal med Nordea oxå. Det borde väl vara dagens "to do", vad jag kan komma på nu iaf.

Uppdatering: Mäklare, check; Nordea, check. Väntar med Smålandsvillansamtalet till början på nästa vecka då Nordeas lånelöftekalkyl ska vara klart. Betyder det att dagens måsten nu är klara? Det gick snabbt. Nu: Project Runway. Sen: blöjbyte... puhh vad det luktar!

Så söt o härlig man kan va då :)


Så fin o uppklädd med första "jeansen" på, inför föräldragruppträffen.

Har precis kommit hem från en intressant föräldragruppträff där vi bl.a. fick se en film om smakportioner o hur enkelt det är att laga egen mat till bebisen. Tyckte den var riktigt bra o intressant. Fick lite inspiration inför den kommande mat-premiären. Har inte börjat med smakportioner än, o har inte tänkt att stressa med det, men om max två månader är det ju iaf dags.

Snart ska vi få besök här hemma av J's farmor, farfar o gammelmormor. De har lovat att ta med sig semlor. Det blev ingen semla för mig igår, så det blir ju perfekt. :) Kanske blir det en hopp-gunga premiär idag oxå, vi får se.

Försöker motivera mig själv till nåt vettigt


Återupplivningsförsök pågår, för att få våra rosor så här fina igen. Den blev krasslig bara en vecka efter att vi fick den, men det finns hopp för jag ser några nya fina gröna blad på den nu.

Sitter inne just nu o ringer runt till kommun, lantmäteriet o mäklare, för att få lite mer grepp om hur det fungerar med tomtförsäljning och avstyckning. Gäller inte vår tomt, utan hjälper till lite ang en annan tomt. Men det är inte helt lätt det där inte. Sen måste vi själva ta ett beslut om hur vi vill göra med husbygget. Känner att vi står o stampar på samma ställe just nu. Skulle vilja jämföra kostnaderna mellan nytt hus och ombyggnad, men vet inte riktigt ens vart jag ska börja.

Helst skulle jag bara vilja gå ut o åka pulka med J o dricka varm choklad o äta goda mackor på nåt mysigt ställe i naturen. Det är solen där ute som smittar mig med lite friluftslivsinspiration. Men skulle vilja ha lite sällskap för att faktiskt göra det. Så latmasken i mig vinner o istället tar jag inte tag i nånting alls riktigt. Ska dock försöka ta ett ryck iaf för att få de trista sakerna överstökade som att försöka få tag på någonslags offert eller prisuppgift för en ombyggnation av vårat hus.

Uppdatering: Nu har jag gjort de nödvändiga samtalen o känner mig 1000 gånger klokare helt plötsligt. Tänk så enkelt det kan kännas när man får tag i de rätta personerna. O skönt att ha fått lite gjort. :)

Ny vecka igen... för det är väl måndag idag?


Vi hälsade på hästarna i hagen på vår promenad idag.

Åh vilken lyx-lunch jag åt nyss. Rester från gårdagens besök hos J's gammelmormor. Det smakade om möjligt ännu godare idag. :) Har även hunnit duscha efter promenaden och sätta mig i soffan för att kolla på Project Runway reprisen från i fredags. Kom dock på att jag visst redan hade sett den, så då får jag vänta på dagens avsnitt som sänds lite senare istället. Det är min favorit tv-serie just nu. Jag vill oxå kunna designa kläder. :) Det är en utav mina önske-sysselsättningar, bland många andra.

Känner mig allmänt inspirerad till att skriva ner lite allmänna målsättningar o börja klura på lite livs-strategier. "Efter 10" programmet på tv4 intervjuade nämligen nyss en miljardärtant som en gång i tiden bestämt sig för att bli rik, o nu var hon just det. Hon beskrev sig själv som väldigt målmedveten och ihärdig. För mig är dock inte rikedomar i sig något mål, men däremot mer tid och frihet till att välja vad man vill använda sina dagar till. Så vad är målet och hur hittar man vägen dit? Det är frågan. I slutändan handlar det väl till slut om kronor och ören ändå. För med pengar kan man köpa frihet. Eller? Vad vill ni bli när ni blir stora? ;)

Sömntuta


Ska snart iväg till gammelmormor o äta god mat. Så nu är det dags att vakna! 

Strålande solsken igen. Vasaloppet på tv, o jag sitter o klurar på att jag är dum som inte passat på att åka längdskidor de här två snöiga vintrarna, nu när vi bor så nära ett skidspår o allt. Nästa vinter blir det väl gamla vanliga blaskvintern igen, så då lär det ju vara försent. Jaja, man kan ju hoppas att det blir en fin vinter nästa år igen. Men inte lika lång som iår, fatta att vi är inne på den femte snöiga månaden nu. Det kallar jag galet lång vinter. Nä på med solbrillorna o ut o låssas att det är vår redan. Nu borsta tänderna, klä på mig o J, o sen iväg. Ha en bra söndag allihopa. Kramar

Saturdaaaayy, javisst!


Igår gick vi en skön promenad genom stadsparken och fick några hungriga anhängare på vägen.

Oj vilket härligt väder vi fick vakna till idag. Solstrålarna får mig på riktigt gott humör. Snart är det vår! Yeeess! Just nu pågår operation skydda-fina-kläderna-från-att-bli-nedspydda-åtminstonde-så-länge-vi-är-kvar-här-hemma. Och det är verkligen inte det enklaste. Men det ska gå har jag minsann bestämt.

Sen ska jag o J iväg på barnkalas. Det är Katjas minsting Greta som fyllt hela 2 år. Tyckte det var nyss hon föddes o vi shoppade små små kläder och skor där i Australien och skickade iväg till henne. :)

Nä nu ska jag göra J sällskap när hon intresserat tittar på skidskyttet. Eller... det verkar som att jag får ställa upp som frisör istället. S började precis raka av sig håret där inne i badrummet, o då är det väl bäst att checka läget.


Action, någon?


Skärmdump från http://www.adjustmentbureaufilmen.se/

Oj redan fredag?!? Har haft fullt upp i skallen den här veckan, så jag har missat att helgen redan är på väg. Då blir det väl lite mamma-bebis lunchdate idag o 2-årings barnkalas imorgon. Trevligt, men kanske lite ensidigt ändå. Hoppas på att hinna med lite mer action i helgen oxå, haha. Vad det nu skulle vara? En kompromiss vore att åtminstonde hinna gå på bio eller nåt. Synd att "The Adjustment Bureau" har premiär förräns 11 Mars.  Den vill jag verkligen se!


Skidskytte VM - mix stafett



Heja Ekholm.
Skjutning 1: Lite för många extraskott behövdes. Ajajaj.
Skjutning 2: Äsh, bom på sista skottet... och två extraskott behövdes. Hmm. Aja plats 6 iaf.

Byte som plats 4. Heja Zidek.
Skjutning 3: Yes. Fullt! Nu är vi 3:a.
Skjutning 4: Aoo, två bom. Nej nej nej, två av extraskotten går inte heller i. En runda. :( Plats 6 igen.

Byte som plats 6. Heja Ferry.
Skjutning 5: Vad långt efter vi är nu då... Sverige inne förräns nu (7:a). Jaaa.... han skjöt fullt!
Skjutning 6: Oj, vilken tid det tar mellan första och andra skottet. Vad är det som händer? Ahaa... det var bara grafiken som fastnade... han är visst redan klar. Plats 4 nu då.

Byte som plats 3. Heja Bergman.
Skjutning 7: Yes, yes, yes! Fullt!
Skjutning 8: Norge bommar ett, men sätter i extraskottet, Tyskland oxå, men skjöt långsammare. Guld till Norge då o silver till Tyskland. Nu är Sverige o co på väg in i skjutvallen. Jahapp, brons till Frankrike, för Bergman bommar två. Vad surt.

Mål som 4:a.

Hoppas på bättre resultat i damernas stafett i skid VM istället. Nu lägger jag ned datorn en stund. Hörs senare.

Godmorgon!



Numera tycker jag att det är rätt så spännande att ligga på mage... en stund iallafall. :) Om det blir för jobbigt så vet jag hur man svingar sig på rygg.

Undrar om det finns andra roliga saker att göra? Mina lite äldre kompisar har börjat krypa minssann. Kan ju vara värt att prova på så småningom.

Nej nu ska jag o mamma fixa o dona lite. Ha en trevlig dag.

Kramar från J


Enkla intressen :)

Idag hade jag både promenaden och duschen avklarad innan kl 12. Så skönt att bara sätta sig o slappa i soffan med gott samvete sen, hehe. Följde den spännande sprint-stafetten på tv. Härligt med guld till damerna! :)

Tog fram storlek 68 klädhögen till J idag, trots att en del 62'or fortfarande passar. Men känner mig lite rädd för att inte hinna använda 68'orna, ifall någon av plaggen skulle vara lite mindre i storleken. Så nu använder hon både 62 och 68. Plockade bara bort de minsta 62'orna o resten fick vara kvar.

Så nu känns det skönt. Kläderna är sorterade o vikta i fina högar. Sorterade saker gör mig glad, haha, knäppt va? Har ni några liknande intressen?

 


Lätt, snabb & supergod soppa


RSS 2.0