Suck


Fotograf: Jag [Susanna Rosita]. På bilden: Jag [Susanna Rosita].

Blää, vad jag är på dåligt humör nu då. Jag mådde alldedes utmärkt och balanserat för nån timma sen, när jag tog bilden där ute på verandan... strax efter svampplocknings promenaden. Men sen förvandlades jag till mörkret själv o allt känns bara negativt och pissigt. Ingen större anledning, känner mig bara fruktansvart omotiverad till allt helt plötsligt. Skulle kunna skriva en lång lista på saker jag känner för att gnälla på just nu, som att jag är trött på att vara tjock o känslig, o jag är ännu mer trött på att det är så mycket på jobbet just nu. O värre blev det av att jag blev tvungen att behöva gå in i jobb-mailboxen nu på kvällen, för att fixa en sak (blir uppringd när jag står i duschen), o då får man självklart syn på resten av inkorgen där man fått lite halvdissiga mail. Grr.

Ps. Ja, vi har konstigt nog en spegel som står på verandan. Den ska ju inte stå där egentligen, men vi har inte klurat ut nån bra plats till den inomhus än. Så den har hamnat där så länge.

Drömma bör man annars dör man


Foton lånade från: [bluebox.se]

Svårt att låta bli bebistemat numera. :) Ska försöka att inte snöa in mig helt på det temat här på bloggen, men det är ju inte helt lätt. På jobbet har man nämligen fullt upp o full fokus på budgetplanering, marknadsföringsstrategier, leverantörsbesök och schemaläggning m.m. Känns som att man inte kan släppa det en sekund när man är där, så man hinner knappt fundera o förbereda för bebisskapet alls. Väl hemma så får man några vakna timmar o då känns det skönt att klura o drömma lite på allt det här nya som väntar. O då blir det lätt att man fastnar för alla dessa urgulliga prylar som finns där ute. Dessa favoriter finns hos bluebox.se. Såå fina va? :)

Ps. Ser att jag måste vattna de stackars blommorna här i köket innan de ger upp helt. De har inte direkt legat överst på energi prioriterings listan på sistonde.

Ps2. Fick hem bilbarnsstolen från ellos idag oxå. Så nu är ju de mest nödvändiga detaljerna klara. Skulle du bestämma dig för att komma lite tidigt, så kan vi iallafall få hem dig i bilen på ett säkert sätt... och du kan få sova i liggdelen i vagnen till att börja med :)

Tänker, längtar o är hungrig


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Här är den... lena, mjuka och gosiga fårskinnet. Gillar att den är fint glansig i svart. Hårar inte så mycket heller som de riktigt långhåriga fårskinnen jag känt på.

Nu är det bara filt o lite annat sånt som fattas till lilla envisa krabaten. Med envis menar jag att han/hon nämligen aldrig gör som jag vill. Känner nämligen mycket av hans/hennes boxningsmatcher när vi är för oss själva, men så fort någon annan vill vara med o känna de små fötterna och armbågarna så blir det helt stilla i magen. Det är ju för typiskt alltså. Men som tur är får vi ju snart träffa dig på rikigt istället. :)

Vill att oktober ska vara över nu, då jag ska hem på heltid för att invänta nedkomsten. Men för tillfället ska jag inte fundera så mycket mer, utan ska försöka stilla hungern lite istället - för typ femhundrade gången idag. Den här gången blir det en ostsmörgås. :D

Har fyndat lite till


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Lite mer shopping hann jag med innan helgen är slut. Hittade dessa bebiskläder för endast 20kr/st på LågprisMagasinet vid Mariebergs köpcentrum. Såå söta. Tog alla varianter som fanns i den minsta storleken och hade relativt neutrala färger. Vilket klipp! :)

Lagershop fynd


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Fyndat för 25kr/5kr/5kr/5kr! :) Såg en annons i gårdagens NA om en nyinvingning av en heminrednings lagershop i Kumla. Det är visst Alma Design som har en stor lagershop där, precis vid Lidl. Så jag och svärmor åkte ut för att se om vi kunde hitta några fynd. Det fanns mycket fint där, lyktor, lampor, porslin, bokhyllor, gardiner m.m. Framförallt fanns det massor med fina krukor för mellan 5kr - 29kr. Prickiga, randiga, enfärgade, ja allt. Själv kom jag hem med dessa 4st krukor, som jag bestämt inte ska använda som krukor, utan som snacksskålar. Perfekt! :) Har iallafall aldrig förr hittat en perfekt chips-skål för endast 25kr. :)

Barnvagnen har anlänt

Fotograf: Stig. På fotot: Jag [Susanna Rosita].

Sambon hann hämta ut detta stora paket från posten innan jag kom hem från jobbet i torsdags. :) I den fanns vår fina nya barnvagn. Köpte till ett mjukt ekologiskt fårskinn till lilla bebisen också, så att det inte blir kallt i vagnen.

Ps. Ush för vår fula hall som fortfarande står och väntar på slipning och tapetsering. Skulle vara så skönt att få den fixad snart. Vi måste dra ut på tapetjakt snart helt enkelt.

Need


Foton i kollaget lånade från: [duktigaannika.se], [alicelilly.blogspot.com], [elian.se] & en egen bild från Bali.

Och när man tänker efter, behöver jag även: nya roliga typsnitt att leka med, nytt viruskydd, lite mer pengar på kontot och mer solsken. By the way, jäklar vad rörlig jag känner mig idag. Ingen foglossning alls. Att jag legat o slappat i soffan typ hela dagen måste gjort mig gott! Nu märker jag verkligen skillnad mellan helg och jobbvardagen. Åh sköna helg, ta inte slut än på ett tag va! :)

Från gammalt till nytt


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Är nöjd med våra begagnade köksmöbler som fått ett nytt utseende. Har sytt överdrag till stolarna som köptes på Myrorna för 75kr/st o så målade vi äntligen om bordet i somras, som vi köpt för några tior på ett loppis för många år sedan. Av någon anledning slipade vi bara upp bordet då, men gjorde aldrig klart projektet. Så i typ 5 år har bordet bara väntat på att få bli målat och fint. :)

Augusti som susade förbi


På fotot: Jag [Susanna Rosita].

En månad går så fort och kroppen har börjat explodera framåt i storlek nu. Den första bilden togs i början på aug, o de andra tre i slutet. Nu är man gravid i ansiktet o allt, hehe.

RSS 2.0