På resande fot


Fotograf: [Susanna Rosita].

Egentligen ska vi väl kalla vårat år i Australien för "året på södra halvklotet" istället, för vi tillbringade ju faktiskt 4 veckor på Bali också. Men det tar ju bara 4,5 timmar att flyga dit från Perth, så det är väl inte så noga. Det var våran semester från "semestern". :) Eller ja, vi har ju såklart båda jobbat i Australien, men livsstilen är så annorlunda, så det känns inte som vardag på allvar för oss. Att kunna sola och bada året runt är ju något som lyxar till arbetsveckorna rejält.


Försommar i november


Fotograf: [Susanna Rosita].

November, försommar, 27 grader och turisterna börjar anlända till Australien. Resenärerna har kortvarigt lämnat bussen för en liten titt på havsutsikten från Monument Hill. Här uppe svalkar den ljumma havsbrisen alltid så skönt. Själv befinner jag mig här på andra sidan jorden och njuter för fullt av mina sista veckor i solen. Jag följer turistbussen med blicken när den åker iväg. Tänker att det snart är dags för även mig att åka hem igen.

La Roux - BulletproofSå här i starten har jag bara pysslat lite fram och tillbaka med bloggdesignen.Ville ha den klar innan jag börjar själva bloggandet. Men nu känner jag mig faktiskt ganska nöjd med sidan, så för att fira starten av min nya blogg får ni lyssna på min nya favoritlåt! :) För att se videon istället, klicka här.

KontaktNi når mig lättast genom att lämna en kommentar efter mina inlägg. Jag blir otroligt glad om ni lämnar er åsikt eller en hälsning efter er. Svarar självklart så fort tiden räcker till. :) Alternativt kan ni maila till susannarosita@hotmail.com


Om mig

På fotot: [Susanna Rosita]. Fotograf: Stig

RSS 2.0