Tjej som vägrar att sova


Fira?


Det här har inte firats med en smörgåstårta, men borde kanske det... Idag har nämligen J premiärgått på riktigt. Jag kom hem från en dag av möten i Stockholm (dit vimsiga jag förresten råkade få med mig bilnyckeln, så S & J blev lite låsta här hemma utan tillgång till bil) och möttes av en glad tjej som övat på att gå hela dagen med pappa, och nu glatt promenerade mot mig med armarna uppsträckta. Så härligt!

3 steg

Så tog hon sina första steg till slut. Strax före den här bilden. I soffan, från S till mig. Det kan nog dröja innan det tas fler steg, för hon var nog inte helt medveten om vad hon lyckades åstadkomma. Men kul för oss båda att få se de första stegen nu när jag nuförtiden är på jobbet om dagarna annars.

Annars har hon även blivit jätte duktig på att backa själv ner från soffan. Bra det, med tanke på att hon oxå lite då och då lyckas klättra upp i den själv.


Börjar vardagen med ett avbrott


Första resan till Finland.

Nu är den sköna mammaledigheten över för min del, och S får ta över här hemma istället. Själv började jag nämligen jobba på nya jobbet i torsdags.

Efter EN hel arbetsdag passade vi på att vila upp oss lite med en minisemester under långhelgen genom att åka på en Helsingforskryssning med hela familjen. Det var en trevlig liten resa och allt funkade bra med J också. Hon har varit så snäll o haft roligt samtidigt som hon fått massor med nya intryck att smälta.

Men nu känner jag mig redo för att börja vardagen (tror jag) med nya rutiner. Dock med antagligen ganska mycket hemlängtan om dagarna. Men det ska nog gå bra det här med. Kram kram 


Kul i bollhavet.


God mat på mysiga restaurangen "Ravintola Juuri".

RSS 2.0