Skofönstershopping

Hade kanske tagit andra skor på mig imorse om jag tänkt på att jag skulle hamna på stan idag. Men här sitter jag nu, mitt på stan med mina röda gummistövlar på. :) Passande nog har jag även kikat efter vinterskor i några skoaffärer. Ser lite omatchande ut i spegeln dock. Hihi. Nu måste jag bestämma mig för om jag ska luncha på stan eller hålla mig tills jag kommer hem. Får se helt enkelt.


Hipp hipp hurra1 år idag!

Vilken busig och glad tjej vi haft här hemma idag. Helt perfekt födelsedag med lite härligt besök också. Och fler gäster ska det bli de närmaste dagarna... man får ju dela upp det lite när man bara har 40 kvm att vistas i. :)

Skönt att hon hann bli frisk tills idag, för de senaste veckorna har hon varit lite krasslig till och från, o haft lite dålig aptit o så. Men nu var hon äntligen sitt vanliga glada jag igen. Lite mammig till och från dock, men det är ju rätt gosigt ändå.

Nu har hon slocknat totalt och ligger o sover i sin säng. Och själv börjar jag känna mig rätt sömning jag med efter en intensiv dag. Så godnatt på er. Kram


Ett år sedan

Tänk att det idag är 1 år sedan den där måndagen vi satt på Behrn Arena och skulle se ÖSK matchen mot Brommapojkarna, och då helt plötsligt vattnet gick. Vi rusade till USÖ utan några saker med oss, där de kunde konstatera att det var en tydlig vattenavgång, allt såg fint ut med bebisen och vi kunde åka hem för att avvakta värkar. En sak var klar dock; inom några dygn skulle vi bli föräldrar, för vi blev inbokade för igångsättning till kl 8 på onsdagen.

De här två dagarna var härliga, vi var så glada, pirriga och förväntansfulla. Värkarna kom inte igång av sig självt, men jag stressade inte upp mig för det. Tog det istället lugnt här hemma och njöt av lugnet före stormen. Jag passade på att vila upp mig helt enkelt och ladda mentalt inför det som komma skall. Och med tanke på att bebisen var 3 veckor för tidig så var det skönt att åtminstonde hinna klämma in en två dagar lång andningspaus mellan heltidsjobb och bebis - för oss båda två. 

Och oj vad vi var nyfikna på vem det var som var där inne i magen. Det skulle bli så kul att äntligen få träffas! ♥

Äntligen


Gott med morgongröt.

Äntligen en helt vanlig mammaledig dag, utan volontärarbete som projektledare m.m. (dvs sitta i telefonen kors o tvärs med kommunens olika ansvariga gällande framtida byggets vara eller icke vara). För nu är alla samtal gjorda, och just för tillfället kan jag inte göra mer åt saken. Känns skönt. Vill gärna hitta tillbaka till första mammaledighet-tidens känsla av stressfrihet och bara njuta av att vara ledig med J nu. Kram kram

Vackra höstdagar
Det ska börjas tidigt

Eller ja, tandtråd kanske är en liten överdrift att börja använda redan när man bara har 6st glesa tänder. :)


Nytt ord?

Odil dodil på er önskar J. Vet ej vad det betyder men det låter gulligt iaf. :)


Betraktaren

Det här är hennes betraktar-min. Så ser hon ut bland folk hon inte känner så jätte bra, eller om det finns mycket spännande runt omkring att titta på. Hemma dock, där ser hon mest finurlig o busig ut för det mesta. :)


Hej hej

Helt plötsligt känns J ännu lite större, sötare och härligare än vanligt. Det händer med jämna mellanrum att man upptäcker något nytt med henne, att hon känns äldre helt plötsligt. Haha o söt är hon t.ex när hon hittar på nya saker som att låtsas-äta något. Tar upp något osynligt från bordet och stoppar in i munnen, smaskar lite o tar sen en bit till. O det är inga smulor, utan är verkligen bara på låtsas. :) Och i förrgår natt stod hon helt plötsligt upp halvsovandes mitt i sängen utan att hålla i sig. Hon var nog inte så medveten om bedriften men kanske betyder detta att hon snart kommer att kunna stå o gå själv snart i vaket tillstånd med. :)


Vi har immat igen

Strax innan kl 6 imorse kunde man se en trött figur i nattlinne och röda gummistövlar smyga runt på tomten. Till boden för att hämta in elementet så att vi inte får lunginflammation hela bunten, för oj så igen-immat vi hade fått det under natten. Kändes riktigt fuktigt och kallt här. Men nu börjar det kännas bättre här inne igen.


Ser ni ekorren?


Morgon

En sitter o leker på fårskinnsfällen (tur det, för vi börjar få rätt kalla golv igen), en sjukling snarkar i sängen o jag gäspar i soffan. Godmorgon!


Mätt o belåten

Testar hipstamatic appen som redan är en favorit hos många, o den är faktiskt perfekt för iphone bloggning. Då kan man enkelt få lite auto-redigerade bilder utan att använda datorn. :)


Väcka pappa

J tycker att det är dags för alla att gå upp nu. Pappaaa. O jag provar på att blogga från iphonen så länge. Svårt att säga vad jag ska ge för betyg till nya appen, men just nu är den endast bra till att få in en bild från telefonen. Dock kan man inte ändra bildens placering utan att manuellt surfa in på blogg.se o man kan inte redigera redan postade inlägg. Iaf har inte jag hittat ut hur. Så frågan är om det är någon förbättring från mms bloggningen? Marginell, mest skönt att slippa mms avgiften bara. Skumt dock att appen och vanliga mms bloggningen inte placerar bilderna lika. Nu kommer bilden efter texten juh vilket irriterar mig lite.

 


RSS 2.0