Höst änFortfarande varmt och snöfritt här. Dock blåsigt. Gillar inte att vara ensam hemma när det blåser så kraftigt där ute. Men jaja, det får gå.

Jag som trodde att det skulle bli en riktig vinter tredje året i rad, men än ser vi inga tecken på det. Tänk, förra året såg det ut såhär redan 10 november, och så höll det i sig hela vintern.


Minnet är kort

Innan jag med mitt guldfiskminne glömmer att skriva ned dessa detaljer som så lätt glöms bort i tidens virrvarr... så ska jag alltså komma ihåg att J förra helgen (ca. 1år & 3veckor) började balansera lite mer självmant när hon går, genom att endast hålla min ena hand till stöd.

Och igår stod hon då och då några sekunder utan att hålla i sig. Undrar om hon ska bestämma sig för att gå snart kanske? :)


Wroom!

Jag fattar precis hur den här roliga gåstolen fungerar... Men mera fart vore toppen. Vart kan man hitta en backe?


Äta själv

Hon börjar bli rätt duktig på att äta själv nu. Behöver bara hjälp med att få maten på skeden. O skyddskläderna är på, så det är bara att kladda på. :)
Bus o sjuk

Här hemma mår jag lite halvpyton idag. Hade feber igår kväll o nu har man kvar en halvtaskig mage o värkande kropp idag.

Som tur är J en snäll busunge som dessutom passande nog hade vett att sova en 3 timmar lång middagsvila idag. Så nu är det bara 2 timmar kvar tills S slutar jobbet. Så då får jag nog tid till att vila lite igen. Kram


Busfrö i lövhög

Det är vi som har avbeställt snön. Den fick inte komma innan vi hann kratta upp löven.

Men det har ju varit rätt skönt med 10 grader ända in till mitten på november. Har flera gånger gått promenad med endast tjock tröja på.

Men nu ska det visst bli minusgrader iaf... O det går ju bra, har fått upp alla eklöven nu. Nu har vi endast vinterdäcken kvar att fixa.


Men vad är pinkoden mamma?


Hej från oss


Kollage av 5 olika bildremsor tagna med IncrediBooth appen.

Tidig morgon

Här var vi uppe 05.30 idag allihopa. S skulle till jobbet o J skulle till leksakerna. Jag parkerade på mattan, ganska alert ett tag men sen började ögonlocken kännas tunga igen. Så nu är jag glad för att hon äntligen blev trött igen o jag kanske kan få vila lite till jag med. :)


RSS 2.0