Underbart med solig helg


Kan det vara så att turkost är en favoritfärg här hemma? :)

Sköna sommarhelg, äntligen kom du! Altanmåleri, kott-sortering, grillning och lekparksbus, födelsedagskalasande och allmänt najsigt slappande. Dessutom lite energi över för ett försök till återerövningen av egna intressen, däribland reservplanen för regninga kvällar: nya dataspel. :)

Måste vi flytta eller?

Det enda som förstör just nu är att jag är så fruktansvärt förbannad på att vi är drabbade av kommunens idioti, långsamhet, slarv, ovilja att tänka logiskt & medmänskligt och den förbannade rävsaxen mellan avdelningar (stadsbyggnad, tekniska förvaltningen och framförallt miljökontoret) som vi hamnat i och som dessutom ruinerar oss ekonomiskt.

J kommer väl hinna börja första klass innan ni är klara med kommunalt VA till vårt område om ni håller på i den här farten. Hur många år kan egentligen en kommun vägra lov för enskilt avlopp, i väntan på att området ska få ta del av gemensam lösning?

Vad ska vi göra nu, vem ska vi vända oss till, finns det någon som kan hjälpa oss att kunna bo kvar i vårt hem? Har lust att ge upp nu, men det går ju inte!


Stora holmen

Vi besökte djuren o lekplatsen i stora holmen igår. J tyckte det var mycket spännande att få träffa djuren på nära håll.

Resten av helgen har varit mycket trevlig oxå, o vi har fått mycket nytta gjort i trädgården samt altanen med snälla familjens hjälp.


RSS 2.0