Galet vilken tur

Fick sällskap på promenaden hem från jobbet idag för det var så varmt o soligt väder. Efter en bit såg vi de mörka molnen närma sig. O precis när vi kom till ytterdörren brakade stormen fullkomligt lös. Det var som att trycka på en knapp o himlen öppnade sig. Puhh vilken timing. Nu sitter vi inomhus o busar istället.


Dagens cooling


Årets första grillning

:)


Bordsskick

Jobbade halvdag idag o möttes upp av S & J på stan. Passade på att kolla in några affärer och sedan lunchade vi på Jensens. Och vrålhungrig som J var, så var det tur att de börjat med god salladsbuffé. För då kunde hon få hugga in på den direkt. När maten väl kom så var den värsta hungern redan stillad, därav det fina bordsskicket. Men några "asteorider" och "glada kranium" fick hon i sig. "Krydd-klicken" och "monster-moset" flyttade vi långt ifrån henne dock, det var lite för roligt att kladda med bara.


Aprilväder

Tidigare idag var solen framme och i joggingspåret hade vi det ganska varmt o skönt. Men sen brakade vintern lös o snön började vräka ner helt utan förvarning. Oj hoppsan.


Retrostyle


Glada klättertjejjen poserandes högst upp på soffans armstöd.

Redan söndag, oj vad denna helg har flygit fram. Vet inte riktigt vad vi egentligen gjort denna helg, förutom att slappat o glott lite på film o så. Men kommande jobbveckan blir ju kort, i.o.m. påsken, så det är ju riktigt nice!

Nu ska jag åka och titta till tjejen som tar sin middagstupplur hos farmor o farfar medans S o C väsnas med motorsåg i skogen. (Nu börjar det bli riktigt ljust och fint på tomten och bra med plats för nya huset. Precis lagom mycket skog kvar helt enkelt!)

RSS 2.0