Hyllproblem & gardinval


Bilder lånade från
lannamobler.se och ellos.se

Igår var vi på Ikea o köpte tillbehör till kommande spjälsängen, lite ramar o en rullgardin. Skulle egentligen också köpa en pall samt en liten väggupphängd bokhylla men pallen vi skulle ha var slut i lager o för att välja hylla så behövde man kunna koncentrera sig o göra massa val, som vilken konsol o färg o mått på hyllplan m.m. Det var för avancerat för mr & mrs lågt blodsocker (+ en liten hungrig donna i vagnen).

Men vi får väl göra ett nytt försök sen när vi ska tillbaka o köpa spjälsängen (den skulle inte fått plats i bilen nu när vi hade vagnen med). Tror dessutom att jag ska passa på att lämna tillbaka rullgardinen då också, för den är inte så värst snygg alltså. Egentligen är jag sugen på en färgglad gardin med röda detaljer, men hittar ingen vettig. Får nog bli en vanlig enfärgad hissgardin från Ellos istället (är iaf snyggare än den vi kom hem med från Ikea).

Någon som har förslag på snygga, färglada rull/hissgardiner med mönster på? Eller någon som vill sälja en "stringhylla" billigt till oss? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0