Hett i kylan


På fotot: [Susanna Rosita]. Fotograf: Stig

Önskar mig lite omväxling till kylan där ute. Letade därför fram den varmaste bilden jag kunde hitta. Inga gråzoner här inte. :) Taget i Pinnacles desert norr om Perth i Australien.

Eldning på gång


På fotot: Vän. Fotograf: [Susanna Rosita].

Hjälp, det brinner! Hehe. Det är min skogshuggar sambo (+ vän) som är i farten o eldar upp ris. När jag fotade den här bilden hade de precis fått igång elden som bäst. Efter en stund var brasan inte längre så där stor. Men hjälp vilka stora träd vi har. Han ser ju riktigt liten ut i jämförelse.

Nytt år och fullmåne


Fotograf: [Susanna Rosita]

Vi kom hem vid 4 tiden på morgonen idag. Innan vi gick in o la oss för att sova stannade vi ute i trädgården en stund. Det vackra månskenet lös upp snötäcket så att allt glimrade och gnistrade så fint. Allt kändes så vackert och fridfullt. Känns som att vi fått en bra start på det nya året.

Ps. Måste bara citera en glad Ausssie grabb som förra nyåret utbrast så lyckligt och exhalterat: "TwoThousand and fucking NINE, man!" men nu får vi ju ändra det till "2000 and fucking 10, man!" :D

Besök från skogen


Fotograf: [Susanna Rosita]

Ett sött rådjur kom o hälsade på oss på nyårsafton. Vi stod i fönstret o kikade medans den åt av våra rönnbar. Trevligt att få bjuda på lite mat för sista gången i år då. Det smakade nog gott. :)

RSS 2.0