Graviditetsvecka 37 (v36+1)


På fotot: Jag [Susanna Rosita].

Nu är det inte långt kvar tills vi får se vem som gömmer sig där inne. Jag föreställer mig en mörkhårig söt liten krabat. Tjej eller kille... det har jag ingen aning om. Bara 5 arbetsdagar kvar nu, tills jag får gå hem o ta det lite lugnt (hoppas jag). Nu känns allt väldigt spännande.

Maskeradtema: film


På foton: Jag [Susanna Rosita] som Marvin.

I lördags var vi på en maskerad, där alla skulle klä ut sig till sin favorit filmkaraktär. Klurade länge på vem jag skulle vara, nu när man är så super gravid o allt. Kändes trist att bara vara en vanlig skådistjej. Som tur är kom jag till slut på att jag kunde vara Marvin "the paranoid android" från Liftarens guide till Galaxen. Han är ju helt klart en av mina favoritkaraktärer genom tiderna. Så underbart deppig, haha. O nu kunde jag ju skylla på karaktären ifall jag skulle få nån slags gravid-humörväxling på festen. :)

Shoppingnerven spökar


Foton lånade från: [rice.dk] och [bluebox.se]

Jag är drabbad av ett sånt shoppingsug. Det är som att jag tror att jag aldrig mer kommer ha råd med nånting mer, så jag passar på att handla nu när jag fortfarande har vanlig lön att leva på.

Förutom den såå snygga "Rice" väskan från broarne.se, så måste man ju såklart även ha en nödladdare/ficklampa hemma, utifall en lång höststorm kommer o vi måste leva utan el eller nåt, haha... o så badrummet som kommer bli så fin så, med snygga toarullshållaren med tidningsställ i. De två sista från bluebox.se.

Före dessa onlineköp har det även blivit en ny matta till vardagsrummet och skoställ till hallen. Det är som att jag förbereder det sista till hemmet i trivselväg, så att det inte bara är bebisgrejjer som tar över. Men väskan blir ju ifs en perfekt "fira att det snart är dags" väska... o åå så roligt att packa alla bb-saker i den fina saken. Strunt samma att den kostade något mer än vad jag vanligtvis lägger på väskor, det får det vara värt. Men nu får jag se se till att sluta impulsshoppa ett tag framöver iaf. :)

Svammelhimmel


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Freeedaaag... är på mycket bättre humör idag :) Har bakat en cheescake, har ätit upp en cheescake, haft vänner på besök, vilat lite, städat lite, diskuterat personligheter, suttit på golvet o ätit chips, kämpat med att resa mig upp igen så småningom, kollat på när grabbarna spelar Fifa11... o nu är jag en gnutta rastlös med glad ändå. Behöver skaffa ett inlägg (kassett eller vad det heter) till vår öppna spis så vi kan börja elda istället för att värma upp huset med el-element i vinter. Är ju lite kallt där ute redan. Oj oktober... snart är det november. Men bebisen, du följer väl schemat va? Vill gärna hinna avsluta jobbet i lugn o ro i slutet på oktober, o sen vara hemma o vila upp skallen o kroppen lite innan det är dags. Oaaah, vilken skrivdiarre jag fick nu. Undrar om det kan kallas för kirjoitusripuli. Hohooo.

RSS 2.0