Gärna upp för trapporna

I helgen har var vi hos farmor & farfar och åt våfflor o vårfixade bilen. Där känner sig alltid J precis som hemma. Här får jag henne precis på bild när hon snabbt klättrat upp för alla trappstegen o ska smita in i sovrummet. Det här är för övrigt enda korta stunden hon stod still nog för att fastna på bild. På de övriga finns fartränder nog för att göra en alldeles yr.


Gung gung

Hon verkligen ÄLSKAR sin gunga.

Fleeera gånger om dagen vill J gunga i sin gunga där ute. Och vill absolut inte lämna den, utan fortsätta gunga och gunga. Eller promenera runt på gården, det är också roligt! Det är enda sättet att ev. lyckas övertala henne att lämna gungan. Om det inte fungerar att locka med promenad, så kan man alltid locka med att hon ska få "hoppa" från stora stenen (med hjälp av oss förstås). Men det är förståss ännu svårare att få henne sluta med, för det är ju såå spännande med stora stenen. Till slut måste man ju faktiskt gå in också. Så då får man leva med lite protester, hon är ju som tur är inte långsint iallafall. :)

Leka

Bilderna är från Gretas kalas där J (som var yngst) röjde runt för fullt med de andra barnen.

Ja vi får väl se om J hamnar inom it-yrket när hon blir stor eller ej. Hon verkar ju minst sagt intresserad av tekniska prylar iaf. Vore ju kul om hon får många intressen av blandad kompott så att det inte bara blir datorer som gäller. Men vi bor ju nära natur och skog så något gott borde ju det föra med sig... kanske även kan smitta av lite fler intressen till mig oxå. :)

Ut o lek

Bilder från härom veckan. J hämtar ofta stövlarna själv och vill ut.

Nu har vi fått riktig vårvärme också, så det är ju riktigt nice. Den här fredagen känns extra härlig pga vädret. O löning är det ju med. Yes!  Ska försöka få fart på bloggandet o fotandet igen tänkte jag. Och träningen med... Skaka av sig vintermörkret och kilona, tack! Det var väl en snabb sammanfattning av läget just nu, så det får räcka för nu, Kram

RSS 2.0