Första nallen


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Bebisens första nalle köpte vi på Tallinn resan häromdagen. Det var ju inofficiellt bebisens första utlandsresa, så klart han/hon ska ha en nalle som minne. Sen att han/hon fortfarande finns i säkert förvar inne i magen är ju en annan sak, haha.

En riktig trollskog


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Tallskogen på Hemön har en trolsk känsla över sig. Det passar väl bra för att representera dagens ruggiga väder. Regn, regn och regn. Vart tog sommaren vägen? Jag är en av dem som absolut inte har klagat på hettan och solen. Vill gärna ha värmen tillbaka. :)

Fördelen med lite ruggigt väder


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

...är att man får lust att basta. Och en mysigare bastu är nog svårt att hitta, än denna på Fällholmen i Vänern. Det blev mycket bastande, badande och korvgrillande a la Finland style för oss.

Ett år äldre


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Tiden går fort, blev helt plötsligt ett år äldre på bara en dag. :) Detta firades med jordgubbstårta o bullar ute på verandan.

Vanha linn - "Gamla stan" i Tallinn


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Åkte på en mysig weekendresa till Tallinn. Spenderade dagen i Tallins äldre stadsdelar där mycket var medeltidsinspirerat och kvällen spenderade vi i spa-hotellets bubbelpool. Så härligt. :)

Soluppgång


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Gravid-kisspaus-bonus :) Fick syn på den här vackra soluppgången när jag klättrade upp ur båten för en nödvändig kl4 kisspaus. Ibland har man tur med timingen.

Segling på Vänern


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Har inte hittat någon vettig sista minuten resa ännu, så semestern fortsätter på hemmaplan fortfarande. Tur att det finns så mycket härligt man kan syssla med här med. Åkte ut på en 3-dagars seglingstur på Vänern, och vi hade det underbart. Det blev mycket bad, sol o slappande.

Filmbröllop


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Jag har varit på ett jätte fint bröllop i helgen, med ett trevligt filmtema. Röd matta vid entrén, runda bord i festlokalen och filmisar på programmen fixade stilen. Kan även avslöja att bröllopet kommer att sändas på TV4 i höst. Ni får hålla utkick efter bröllopsrelaterade program. :)

Blåbärsfrukost


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Tänk att vi kan lyxa till med färska blåbär i filen varje morgon. De är plockade från egna tomten. Gick upp idag vid 8.30 o plockade dagens skörd. Sen åt vi vår andra semesterfrukost i lugn och ro på altanen. Kan livet bli bättre än så här? ...eller ja, kanske, tänk sen när kantarellerna också dyker upp. :)

RSS 2.0