Drömma bör man annars dör man


Foton lånade från: [bluebox.se]

Svårt att låta bli bebistemat numera. :) Ska försöka att inte snöa in mig helt på det temat här på bloggen, men det är ju inte helt lätt. På jobbet har man nämligen fullt upp o full fokus på budgetplanering, marknadsföringsstrategier, leverantörsbesök och schemaläggning m.m. Känns som att man inte kan släppa det en sekund när man är där, så man hinner knappt fundera o förbereda för bebisskapet alls. Väl hemma så får man några vakna timmar o då känns det skönt att klura o drömma lite på allt det här nya som väntar. O då blir det lätt att man fastnar för alla dessa urgulliga prylar som finns där ute. Dessa favoriter finns hos bluebox.se. Såå fina va? :)

Ps. Ser att jag måste vattna de stackars blommorna här i köket innan de ger upp helt. De har inte direkt legat överst på energi prioriterings listan på sistonde.

Ps2. Fick hem bilbarnsstolen från ellos idag oxå. Så nu är ju de mest nödvändiga detaljerna klara. Skulle du bestämma dig för att komma lite tidigt, så kan vi iallafall få hem dig i bilen på ett säkert sätt... och du kan få sova i liggdelen i vagnen till att börja med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0