Polisjakt


Blommande digitalis (fingerborgsblomma) i vår trädgård.

Har haft ett par sköna dagar utan så mycket tid framför datorn & bloggen. Känns trevligt det med ibland. Träffade en liten 11 dagars Wilma i helgen, o ååå så liten, söt o docklik hon var. Fjäderlätt jämfört med vår 7,5 månaders tjej på runt 10kg.

O idag hände en skum grej här ute hos oss. Vi satt o kollade på tv o helt plötsligt hör vi någon som vrålar "UPP MED HÄNDERNA!!! UPP MED HÄNDERNA!!!" o vi stänger av ljudet på TV'n för att lyssna vart det kommer ifrån. O det var från stora vägen o det hörs klart o tydligt ända till oss. En skrämd cyklist svänger av mot oss för att slippa cykla rakt på polisen så vi passar på att fråga vad det är som händer där borta. Det var visst en civilsnut som haffade någon på motorcykel. Ojoj, undrar varför? Vi verkar bo mitt i en deckarserie vi, är det inte biltjuvar så är det nåt annat.

Ja nu är det dags o försöka få våran plutt i säng för andra gången idag. Hon höll precis på o somna förut när en vindpust fick med sig halvöppna fönstret som dunkade i väggen o vips så var hon klarvaken igen. Typiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0