i-landsproblem

Ja här är det lite deppigt nu efter bankbesöket. Vi kan nu glömma den önskade prisklassen av hus, men vi tar nya tag. Får börja kolla närmare på de billigare husen istället och räkna o se om det ger lite mer överkomliga siffror till budgeten. Ha en trevlig kväll. Kram

Kommentarer
Postat av: Johanna

Eller spara lite längre... =)

2011-02-22 @ 21:59:03
Postat av: SusannaRosita

mm om det vore så enkelt, men nej, även fast vi skulle få ihop kontantinsatsen, så anser banken inte att vi skulle ha råd med lånet. De räknar på att man måste klara en ränta på 8% o då ha 18000kr över i månaden efter att boende + driftkostnaderna är betalda. Vem har det lixom? Men går vi ned till den billigaste varianten av hus, så ska nog kalkylen gå ihop.

2011-02-23 @ 14:49:50
URL: http://susannarosita.blogg.se/
Postat av: Katja

vad trist att ni inte har råd med huset ni vill ha. Räknade de på hur mycket du tjänar nu, eller när du jobbar.. det är ju viss skillnad där.



18 000 efter boendets kostnader går ju ha (om de nu menade bara boendet, inte alla andra vanliga räkningar) men då har man ju i regel inte en ny villa heller.

Fast, det fanns ju en hel del fint också, ni kan ju trots allt bygga ut längre fram om ni behöver.

2011-02-23 @ 19:11:56
URL: http://giftassugen.blogg.se/
Postat av: SusannaRosita

Boende, el/värme, sophämtning, vägsamfund o hemförsäkring räknas som boende + drift tror jag. Dvs de flesta räkningar förutom bil, tv/bredband o telefoni - för vår del iaf. O de räknade på min vanliga lön, inte fl-lönen. Men jaja nu vet man villkoren iaf, så det känns faktiskt skönt. Nu kan man lägga energin på rätt hus istället. :-)

2011-02-24 @ 12:16:26
URL: http://susannarosita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0