Uppdatering

Vi behövde inte åka in till sjukhuset idag, utan barnkliniken sa att så länge hon orkar äta bra o inte släpper taget direkt, så är det ett tecken på att hon inte har det allt för jobbigt med andningen. Vi ska bara ha koll på att hon inte får hög feber (typ uppåt 39 grader) o att inte andningen blir för tung. Isf skulle vi höra av oss igen.

Så då slapp Sandra skjutsa iväg oss, o vi kunde stanna inne o ta det lugnt med J istället. Skönt att ha lite sällskap o hjälp. J somnade mitt i vårat babbel o vilade upp sig ett bra tag o nu på kvällen kändes hon mycket piggare igen. Hon gjorde en premiär kravling t.o.m, typ 10-20 cm från S till mig. Med huvudet i backen sparkade hon sig framåt. :)

Nu somnar hon nog snart igen, lilla plutten. Har lagt ner henne i spjälsängen för natten. Så godnatt säger vi då! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ett tips, som vi fick av vänner och BVC, för natten när det är rossligt och hostigt är att låta bebisen sova i bilbarnstolen (fastsatt alltså, men det fattar du nog :). Då sitter de upp mer och slemmet lägger sig inte bara i halsen och är i vägen.



Hoppas hon blir frisk snart! =)

2011-04-19 @ 22:56:52
Postat av: SusannaRosita

Mm, bilbarnsstolen känner vi till... i den sov hon massor runt 1-2 månaders ålder då hon var lite täppt i näsan o hade svårt att sova i vaggan. Får se hur vi gör nu, det verkar gå bra i sängen än så länge. Är inte så värst snorig som tur är, så ryggläget verkar duga.

2011-04-19 @ 23:33:28
URL: http://susannarosita.blogg.se/
Postat av: sofie

lilla pluttan, hoppas hon blir bättre snart och att det inte är något allvarligt. vad ska ni göra i påsk?

2011-04-20 @ 00:00:34
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Vist ska det bli fantastiskt! Jag längtar så till att kunna ha picknick på dagarna, busa på en filt i gräset och bara vara! :D

2011-04-20 @ 09:23:55
URL: http://madeleines.se
Postat av: Jeanette - Babydjungeln

hoppas det har gått bra idag med

2011-04-20 @ 19:18:11
URL: http://www.babydjungeln.se
Postat av: SusannaRosita

Hon är mycket bättre idag. Lite ledsen till o från, men mycket piggare. Har inga planer till påsk, mer än lite fika hos morm på lördag... sen får vi väl hitta på resten i sista minuten som vanligt. :)

2011-04-20 @ 19:23:44
URL: http://susannarosita.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Tack snälla för din kommentar! Jag skulle nämligen testa att ge ersättning igår kväll men hon totalvägrade att ta nappflaskan trots att hon gjort det tidigare. Ska nog testa den där tommee tippee som du tipsar om :) Tack!



Hoppas lillan blir frisk snart!

Kram!

2011-04-20 @ 20:05:29
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0