Orutiner


Har haft smakportionspremiär den här veckan.

Den här veckan har flygit fram, med potatispremiär, huskontraktsskrivning o allt. Mycket som snurrar i skallen, men roligt är det. O nu har jag punktat ner det mesta så jag slipper ha detaljerna malandes i huvudet. Budgeten är räknad och kontrollräknad ett antal gånger. Det här blir nog toppenbra det här. Det enda som kan sätta stopp nu är kommunen. Bygglovsansökan nästa. Spännande spännande! :)

Idag har jag o J haft en hemmakväll för oss själva. Lite ofrivillig på det sättet att vi inte fick tag på några vänner som hade tid över till oss två brudar denna lördag. S hade egna planer och vi inga. Men det blev en härlig lördag trots det. Först laddade vi upp batterierna med lite vila - la mig seent igår, så jag var lite trött o seg på dagen. När vi kom upp ur idet åt vi lite god mat. Jag fläskfilé i basilika & creme fraiche sås med ris, o J fick mosad potatis med en tesked matfett o en rejäl skvätt bröstmjölksersättning till förrätt o sen den vanliga tutt-huvudrätten.

Sedan lite lek o bus för henne o några kapitel ur Dan Browns senaste bok för mig. Och pricken över i'et var denna spotifylista som spelat i bakgrunden hela kvällen. Skönt med en helt TV-fri dag ibland.

Tänkte att J nog nog inte skulle somna nu på kvällen eftersom trötta morsan snarkat sig igenom eftermiddagen med henne. Men näe, orutiner funkar visst så bra, nu ligger hon i vaggan o sover enligt vanlig ordning. Ju mera man gosar på dagen, desto bättre verkar hon sova för sig själv i vaggan på natten.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Verkar som det går bra med smakningen?? =) Vad bra! Tove gillade också, och nu äter hon allt vi ger henne utom fiskpinnar. Synd, för det gillar ju vi...

2011-04-03 @ 00:31:43
Postat av: SusannaRosita

Så du är uppe sent likt mig ser jag. :)



Ja det går bra med smakportionerna. Vissa dagar bättre än andra, men lite får hon i sig varje gång o det verkar vara rätt kul med skeden o kladdet o hon gapar rätt snabbt efter mer. :)

2011-04-03 @ 01:11:52
URL: http://susannarosita.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så spännande att kontraktet nu är skrivet!!!

2011-04-03 @ 09:50:22
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Jonna

Mums va gott med potatis :)

2011-04-03 @ 12:49:04
Postat av: maja-Style & Life by Leia

Ååååå va roligt med hus:) Då har du förhoppningsvis lite mer plats för dom där stundande loppisfynden;) Om ni inte gör som vi och flyttar till ett hus som är mindre än 2:an vi bodde i innan:)



Kraaaam

2011-04-04 @ 09:10:13
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Anonym

va söt:D

2011-04-04 @ 09:34:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-04-04 @ 09:43:08
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Liger

Wow this baby is just so cute :) hugs and kisses :)

Postat av: Anonym

sv: jag vet inte:) jag har blivit medlem på ett annat gym där man får tid med en PT två ggr:)

2011-04-04 @ 19:47:58
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Katja

Men lillfisen då! vad söt hon är :-)

ser ut at gå bra med smakportionerna, hehe minns så väl vilken tid det tog en sked mat in, nästan hel sked mat ut, en sked mat in, nästan hel sked mat på kinden.. :)

2011-04-05 @ 07:13:26
URL: http://deignoholics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0