En bra tisdag


Våra krokusar små, gula, vita, blå.

Skönt att vara uppe normaltidigt (runt 8) idag. Har en mätt o avslappnad tjej i famnen o passar på att njuta så länge det varar. ;) Ute är det rätt grått o molnigt, men jag har bestämt att det ska vara en bra dag idag trots det. Fåglarna som kvittrar för fullt verkar hålla med mig. Nu ska jag försöka få upp bloggningsmotivationen o inspirationen. (Samt all övrig motivation - det hänger ofta ihop.)

TV säger att vi kastar i genomsnitt 8kg kläder i hushållssoporna varje år. De pratar även om våra solresebokningsvanor och tipsar om att det är billigare att själv planera och boka sin resa på nätet. O så visade de ett reportge om kapybarer på Parken Zoo... stora gnagare som kan väga upp till 60kg. Coolt, hade aldrig hört talas om såna tidigare. Lite klokare blir man av TV ibland... o kanske fick lite inspiration t.o.m. :)
 
Nu börjar J bli riktigt pigg o glad här i famnen oxå. Nästan flåsar så exhalterad hon är av nåt. Skrattar till högt med jämna mellanrum. Hihi, haha o iih. Sprattliga söta J. Henne blir man glad av. Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0