En riktig trollskog


Fotograf: Jag [Susanna Rosita].

Tallskogen på Hemön har en trolsk känsla över sig. Det passar väl bra för att representera dagens ruggiga väder. Regn, regn och regn. Vart tog sommaren vägen? Jag är en av dem som absolut inte har klagat på hettan och solen. Vill gärna ha värmen tillbaka. :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det där med kön... anledningen till att vi skulle vilka veta kön är för att det blir mer en "individ" då.. man kan sätta ett "han eller hon" istället för "den#. Blir mer konkret!



Men jag vet inte... hihi man är ju så nyfiken...



Vi är dock säkra på att det blir en kille! :D

Vad tror ni?? Har ni varit på RUL?



Kramar

2010-07-26 @ 12:31:28
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Sofie

Men då ska ni verkligen ha en eloge för att ni lyckades hålla er från att fråga. Vi ska på ultraljudet nu i veckan och om vi får frågan... ojojoj. Då blir det svårt tror jag :P

Vi har redan börjat handla lite kläder och så.

Jag är av den åsikten att för mig spelar kläder och kön inte så stor roll. Om jag fick en flicka skulle jag ändå klä henne i coola kläder som av andra kanske anses "grabbiga" och min pöjk ska han med få prickar och sånt. Så det vi köper är sånt som både tjejer och killar kan ha (inga klänningar) men väldigt (i mina ögon) babykaxigt! Hihi! Här kommer feministen fram i mig! ;)



Vilket bra tips på barnvagn, den borde du blogga om och tipsa alla andra om!! :) Fanns ju jättefina modeller! Den röda var söt! Men...vi har redan kärat ner oss i en som kommer ruinera oss för hela hösten... men det bara måste bli den!



Kramar

2010-07-26 @ 14:09:49
URL: http://litendelavmig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0